Despre mine

Numele meu este Mahu Catalin. Nascut pe 18 ian 1970, in Onesti jud Bacau. Locuiesc din 1990 in Bucuresti, unde am absolvit si Facultatea de Autovehicule Rutiere din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti.

Pe data de 27.02.1999, impreuna cu un fost coleg de facultate am deschis primul restaurant ” La Mama ” , acesta fiind inceputul dezvoltarii celui mai cunoscut lant de restaurante din Romania. Parteneriatul s-a destramat cativa ani mai tarziu, astazi fiind unic asociat al companiei care detine restaurantele mai sus amintite, precum si a cafenelelor ” Cafepedia ”

In aceasta calitate, in toata aceasta perioada am acumulat o mare experienta in domeniul restauratiei, in principal datorita faptului ca m-am implicat in toate activitatile existente intr-un restaurant, invatand aceasta meserie.

Nu sunt un ” guru ” al bucatariei, nu sunt un ” inventator ” de feluri de mancare, dar sunt un sustinator al calitatii produselor si a serviciilor. Deasemenea, conduc o echipa de 500 de oameni.

Toate lucrurile pe care le-am invatat in acesti ani, cunostintele tuturor celor cu care lucrez, experientele zilnice ale industriei HoReCa din care fac parte, sunt resursele acestui blog

Hits: 1226

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Doresc să intre în discuție?
Simțiți-vă liber pentru a contribui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *