Ca proprietar de restaurante am avut ocazia de a acumula o experienta destul de mare despre aceasta industrie. Cred ca aceasta experienta trebuie sa o impartasesc si celorlalti, atat proprietari ai altor restaurante cat si clienti.

Acest blog se va dori o platforma de discutii despre industria restauratiei si nu despre restaurantele al caror proprietar sunt. Deasemenea, datorita dorintei de a avea schimb de idei, nu voi accepta injuriile, obscenitatile, etc. Respectul ar trebui sa fie moto-ul tuturor celor care vor dori sa scrie ceva in cadrul acestui blog.

Industria restauratiei nu are o asociatie patronala care sa reglementeze standardele, care sa comunice cu clientii si sa ii educe acolo unde este cazul ( ca sa nu fiu inteles gresit : un muschi de vita mediu la gratar dureaza minim 30 min nu 10 cum ar vrea unii…:) ), care sa creeze ghiduri de buna practica, sa discute cu autoritatile despre legile aplicabile domeniului, etc.

Nu exista perfectiune si nici nu cred ca o vom gasi aici, dar daca vom reusi sa aruncam in piata cateva idei noi, poate vom face o schimbare in bine. Articolele despre fumat sunt, sper eu, un exemplu in acest sens.

Hits: 1357