Vine vara, bine-mi pare!

Scriu pe fugă acest text şi gândul îmi zboară – nu ştiu de ce – spre ultima compunere pe care am primit-o ca temă, la limba română, în clasa a patra. Vă amintiţi, poate, şi voi clasica structură cu „introducere, cuprins şi încheiere”. Subiectul era, de asemenea, foarte original: „A venit vara!”. Şi aşa descopăr corelaţia: este – ca şi atunci – foarte cald, vacanţa bate la uşă, iar eu ard de nerăbdare să plec la mare. Dar, trebuie să termin – mai întâi – acest articol. Chiar şi abordând stilul şcolăresc…

Am studiat – din mai multe surse – prognozele meteo pentru litoral: iulie şi august vor fi caniculare, ploile ne uită de la sfârşitul lui iunie, până la începutul lui septembrie. Perfect! Divinitatea – sau doar destinul – rezolvă singura problemă a cărei cheie nu o deţinem. În rest, tot ce depindea de noi am făcut: restaurantele noastre de pe Faleza Cazino şi din Mamaia Nord arată ca în ziua inaugurării şi vă îmbie la masă. În zona de cluburi, vă aşteptăm la „Marttinez Beach”, pe plaja noastră amenajată – de 2500 de metri pătraţi, cu peste 200 de locuri. Am instalat deja şezlongurile, canapelele şi paturile, direct de pe care – de sub umbrelă – puteţi comanda băutura preferată prin intermediul unei aplicaţii pentru smart phone. Lounge-ul „Marttinez” este şi el pregătit să vă primească: 400 de metri pătraţi, cu o capacitate de 250 de locuri pe scaune, plus alte 500 – în picioare.

Distracţia este garantată: concerte live, seri de saxofon şi trompetă, evenimente speciale – şi nu enumăr chiar totul, ca să mai avem şi cu ce vă surprinde, la faţa locului. Plăcut, desigur! În rest, ospitalitate la înaltele standarde „La Mama” cu care v-am obişnuit: savuroase bucate citadine româneşti – în restaurante şi, respectiv, meniu atractiv de spumante, cocktailuri, răcoritoare, salate, paste şi pizza – în „Marttinez”.

Şi o clasică încheiere, de tip concluziv: noi ne-am ocupat de organizare, voi trebuie doar să ajungeţi la mare. Dacă în Bucureşti vă putem livra mâncare (acasă sau la serviciu), ne este imposibil să vă aducem şi litoralul în Capitală. Aşa că, vă aştept la Mamaia!

Hits: 286

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Doresc să intre în discuție?
Simțiți-vă liber pentru a contribui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *