2011 – la inceput de an.

La Multi Ani !

Multumesc tuturor celor peste 60 000 de cititori ai acestui blog. Acum ceva vreme cand am scris primul articol nu stiam cum va fi, nu stiam daca va fi cineva interesat, nu stiam nici daca voi fi in stare sa scriu mai mult decat acel prim articol.

Am incercat sa fiu obiectiv in subiectivismul meu de proprietar de restaurante, am incercat sa iau apararea restaurantelor atunci cand a fost cazul si sa arat ca oamenii care lucreaza in interiorul lor merita respectati. Uneori am reusit si poate ca articolele au fost bune, alteori am fost mai stangaci. Impozitul forfetar, tigarile, mancarea romaneasca, ghidul de bune practici sunt doar cateva dintre subiectele atinse si care si astazi, la ceva vreme de la aparitie, inca sunt citite. Toate aceste lucruri ma fac sa merg inainte si sa incerc sa fiu mai creativ.

Multumesc celor ce ma citesc, prieteni sau necunoscuti, multumesc tuturor celor care trudesc zilnic in bucatarii, saloane sau la aprovizionarea restaurantelor, cafenelelor sau altor localuri de acelasi gen, multumesc tuturor celor care, atunci cand intra intr-un restaurant, angajat sau client, cinsteste locul si il respecta.

Doresc tuturor ca 2011 sa fie anul in care sa li se implineasca tot ceea ce au bun in suflet si in gand. Va multumesc

Hits: 329

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
1 răspunde
  1. cata
    cata says:

    Felicitari ca deschideti si pe lipscani un restaurant este cea mai buna locatie o sa aveti multi clienti straini in centru vechi

    Răspunde

Lasă un răspuns

Doresc să intre în discuție?
Simțiți-vă liber pentru a contribui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *